näitä asiakkaamme ovat valinneet

Top 5 hoidot

1. Klassinen hieronta

Suosituin hoitomme on ehdottomasti Klassinen hieronta 60 minuuttiaKlassinen hieronta rentouttaa ja palauttaa lihakset rasituksesta. Hieronnan voimakkuuden valitset itse ja tarvittaessa käytetään erilaisia faskiatekniikoita parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Ellet ole varma mitä hoitoa haluaisit, niin tämä on takuuvarma vaihtoehto.

2. Kuumakivihieronta 

Toiseksi varatuin hoitomme on Kuumakivihieronta 60 minuuttia. Hoidossa yhdistyvät klassisen ja faskiahierontojen otteet kuumien kivien rentouttavaan ja lämmittävään vaikutukseen.

Kuumat kivet, lämpimät kädet sekä kevyesti tuoksuva öljy ovat vastustamaton yhdistelmä koko kehon täydelliseen rentoutukseen.

3. Täydellinen Rentous

Hoitopaketeista suosituin on Täydellinen Rentous 60 minuuttia, joka on ainutlaatuinen muinaisia ja nykyaikaisia hoitotekniikoita yhdistävä hoitokokonaisuus. Erityisellä BALANCE METHOD -akupunktiotekniikalla saadaan asiakkaan stressitasot laskemaan ja unen laatua paranemaan nopeasti. Fysikaalinen verisuoniterapia BEMER parantaa verenkiertoa ja tehostaa akupunktion vaikutuksia. Kokonaisuuden kruunaa matalataajuista värähtelyä hyödyntävä Neurosonic  -divaani, joka rentouttaa kehoa ja mieltä.

Hoidon lopuksi asiakkaalle tarjoillaan vihreää teetä.

4. LPG-kasvohoito

Kauneuden hoidoista LPG-kasvohoito 45 minuuttia on ollut etenkin naisasiakkaittemme suosiossa. Patentoitu LPG LIFT-teknologia tuottaa mikrovärähtelyä ihoon stimuloiden soluja syvällä ihossa, aktivoiden niitä luonnollisesti.

Hoito tarjoaa tuloksia välittömästi ja sen jälkeen iho hehkuu ja lifting vaikutus näkyy heti. Hoitoa voidaan tehdä vaikka peräkkäisinä päivinä. Jokainen hoitokerta lisää tuloksia, madaltaa juonteita, muotoilee uudelleen kasvonpiirteitä ja kirkastaa ihoa.

5. LPG SPA -hoito

Vartalohoidoista LPG SPA -hoito 60 minuuttia ovat suosineet niin nais- kuin miesasiakkaamme. Se on kivuton ja turvallinen hoitomenetelmä, jossa hoidettavaa kudosta käsitellään alipaineen avulla. Laitteen hoitopäissä on eri suuntiin ja eri nopeuksilla toimivat rullat, joiden liikenopeutta muokataan hoidettavan kohteen mukaan.

LPG SPA -hoito saa veren ja imunesteen kiertämään. Hoidon jälkeen olo on kevyt ja virkistynyt.

Tarjoukset

Kuukausitarjous

Tammikuussa

Varatessasi lokakuussa nettiajanvarauksen kautta minkä vain hoidon, saat sen yhteydessä 20 minuutin hieronnan AlphaSonic II -tuolissa hintaan 10€ (norm. 20€).

 

 

 

Osta 3 hoitoa

Saat Neurosonic-rentoutuksen ilmaiseksi

Ostaessasi mitkä vain kolme hoitoa terveytesivuoksi.com -verkkokaupastamme, saat 25 minuutin Neurosonic-rentoutuksen (arvo 38 €) kaupan päälle. Lähetämme sinulle etuun oikeuttavan lahjakortin sähköpostiin ja voit hyödyntää Neurosonic-rentoutuksen ostamiesi hoitojen yhteydessä tai erikseen.

Asiakaspalautetta

Mitä Asiakkaat Pitävät Palveluistamme?