Rentoudu, Uusiudu, Palaudu, Rauhoitu

Hyvän Olon Hoidot

Hoitopaketit

Rentoudu ja Palaudu

MILLAISTA?
Fysikaalinen verisuonterapia BEMER ja  Neurosonic -rentoutus tukevat toistensa vaikutuksia. BEMER parantaa verenkiertoa ja rentouttaa sekä rauhoittaa mieltä. Neurosonic -divaanin matalat taajuudet hierovat rentouttavasti ja laskevat samalla stressihormonitasoja.

KENELLE?
Kokonaisvaltaista rentoutumista kaipaavalle,  jolla on ehkä vähän aikaa käytettävissä ja haluaa parantaa unensa laatua.

HYVÄ TIETÄÄ:
Hoidon päätyttyä saatat huomata nukahtaneesi ja haluat ehkä jatkaa hyvin alkanutta rentoutumista huoneessasi.

Tähän hoitoon ei tarvitse riisuutua!

Hinta (ma-pe / la-su, juhlapyhät) 

  • 30 min - 48€ / 58€
GLIMMER SPECIAL

MILLAISTA?
Klassinen hieronta rentouttaa ja palauttaa lihakset rasituksesta. Hieronnan päätteeksi tehdään virkistävä ja elvyttävä LPG -kasvohoito.

KENELLE?
Kokonaisvaltaista rentoutumista kaipaavalle, joka haluaa hemmotella itseään parhaalla mahdollisella tavalla ja saada kuitenkin konkreettista apua kehon jumitiloihin.

HYVÄ TIETÄÄ:
Hoidon jälkeen on suositeltavaa ottaa loppupäivä rennommin.

Hinta (ma-pe / la-su, juhlapyhät) 

  • 120 min - 135€ / 145€
NEULAKUPPAUS

MILLAISTA?
Kuppauskuppeja käytetään akupunktioneulojen kanssa siten, että neulat jäävät kupin sisään. Tämä tehostaa akupunktion tehoa.

KENELLE?
Kokonaisvaltaista rentoutumista kaipaavalle, joka haluaa apua kipuun, jännityksiin, kiristyksiin, stressiin tai uniongelmiin.

HYVÄ TIETÄÄ:
Hoidosta voi jäädä ihoon mustelmia, jotka häviävät yleensä muutamassa päiväss.

Hinta (ma-pe / la-su, juhlapyhät) 

  • 60 min - 90€ / 100€
Kivuton

MILLAISTA?
KIVUTON on hoitokokonaisuus, jossa yhdistetään muinaisia- ja nykyaikaisia hoitotekniikoita. Tärkeässä roolissa on taiwanilaisen Dr. Richard Tan'in kehittämä  Balance Method Acupuncture -menetelmä, jolla saadaan asiakkaan kipu vähenemään jo ensimmäisen neulan pistosta alkaen. Hoito toimii 100%. Akupunktioon yhdistetään asiakkaan tilanteesta ja  hoidettavasta vaivasta riippuen joko kipua lievittävä ja rentouttava Stendo N.O.logy tai yhdistelmähoitona toteutettava   fysikaalinen verisuoniterapia BEMER ja Neurosonic -hoito. Hoidon lopuksi asiakkaalle tarjoillaan vihreää teetä.

KENELLE?
Kivusta kärsivälle, joka haluaa nopean avun kipuunsa. 

HYVÄ TIETÄÄ:
Hoidon jälkeen kannattaa ottaa loppupäivä rauhallisesti.

Hinta (ma-pe / la-su, juhlapyhät) 

  • 60 min - 124€ / 134€
Täydellinen rentous

MILLAISTA?
TÄYDELLINEN RENTOUS on ainutlaatuinen hoitokokonaisuus, jossa yhdistetään muinaisia ja nykyaikaisia hoitotekniikoita. Tärkeässä roolissa on  erityinen BALANCE METHOD -akupunktiotekniikka, jolla saadaan asiakkaan stressitasot laskemaan ja unen laatua paranemaan nopeasti. Akupunktion yhteydessä annettava fysikaalinen verisuoniterapia BEMER ja matalataajuinen värähtely Neurosonic  -divaanilla tehostavat hoidon vaikutuksia.

Hoidon lopuksi asiakkaalle tarjoillaan vihreää teetä.

KENELLE?
Kokonaisvaltaista rentoutumista kaipaavalle, joka haluaa nopeaa apua stressiin ja uniongelmiin.

HYVÄ TIETÄÄ:
Hoidon jälkeen suosittelemme nauttimaan runsaasti nestettä ja lepäämään.

Tähän hoitoon ei tarvitse riisuutua!

Hinta (ma-pe / la-su, juhlapyhät) 

  • 60 min - 120€ / 130€

Miksi

Palautuminen on tärkeää terveyden ja hyvinvoinnin kannalta

 

Fyysisen palautumisen tulee olla säännöllistä ja jokapäiväistä, jotta stressin vaikutuksia voidaan tasapainottaa. Palautuminen tarkoittaa sitä, että kehon aktiivisuustasoa on alempi eikä keho ole sisäisten ja ulkoisten stressitekijöiden vaikutuksen alaisena. Kunnollinen palautuminen vaatii aikaa – kehon on saatava olla lepotasolla riittävän pitkään. Palautumisen aikana parasympaattinen hermoston (vagaali) aktiivisuus on hallitsevaa ja henkilön psykofysiologiset voimavarat palautuvat. (www.firstbeat.com)

 

Glimmer Bomban Rentoudu & Palaudu -hoidoilla palautumista voidaan nopeuttaa merkittävästi. Stressitasot putoavat ja unenlaatu paranee jo ensimmäisestä hoidosta alkaen.

 

 

 

Asiakaspalautetta

Mitä Asiakkaat Pitävät Palveluistamme?